Ελλάδα

​24ωρη απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου

18 Feb 2019
​24ωρη απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου

Ολοήμερη απεργία αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Ολοήμερη απεργία αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. την περασμένη Πέμπτη, ως πρώτη αντίδραση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως την κατάργηση του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας. Η Απεργία αφορά όλους τους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων, έξω από το Υπουργείο Οικονομικών στις 11 το πρωί. Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ζητά άμεση νομοθετική ρύθμιση για την καταβολή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, όπως και την επαναφορά του προληπτικού ελέγχου των δαπανών Ο.Τ.Α. Β’ βαθμού, μεταξύ άλλων.

admins
Author: admins



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.