Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αθανάσιος Λιούτας: Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να προασπίσουμε τη χώρα μας η οποία βάλλεται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα

Η ομιλία του Αθανάσιου Λιούτα στην χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ Τρικάλων.
 
Φίλες και Φίλοι, Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες.

Φίλε Κώστα Καραμανλή που μας τιμάς απόψε με την παρουσία σου και σε ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.  Δεν είναι μόνο το βαρύ σου όνομα που συνδέεται άρρηκτα με την ιστορία της παράταξής μας. Είναι και η δική σου σοβαρή εκπροσώπηση και ο υπεύθυνος λόγος σου, που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, που σε έχουμε σήμερα κοντά μας.

Θέλω καταρχήν να ευχηθώ χρόνια πολλά με υγεία σε όλες και σε όλους, με δύναμη για καλούς αγώνες για να απαλλαγεί γρήγορα  η χώρα από μια καταστροφική κυβέρνηση,  η οποία στην προσπάθειά της να παραμείνει γαντζωμένη στην εξουσία δε διστάζει να εμπλέξει τους πολιτικούς της αντιπάλους σε σκάνδαλα χρησιμοποιώντας αδίστακτους κουκουλοφόρους.

Η Νέα Δημοκρατία ως παράταξη της ευθύνης, θα προστατέψει τους θεσμούς από την καθεστωτική αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 
Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να προασπίσουμε τη χώρα μας η οποία βάλλεται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα.

Η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός απέδειξαν ότι δεν έχουν το σθένος να διαχειριστούν τα εθνικά μας θέματα.
Η υποχωρητικότητα τόσο στο Σκοπιανό όσο και στο Αιγαίο οδηγεί σε νέες περιπέτειες.

Ο ελληνικός λαός απέδειξε τον πατριωτισμό του και θέλει μια υπεύθυνη κυβέρνηση για να αποκαταστήσει την εθνική του υπερηφάνεια. Το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη για εκλογές, αποκτά πλέον νέο περιεχόμενο.
Δεν είναι μόνο η πραγματική οικονομία που καταρρέει από την ιδεοληψία του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι και ο κίνδυνος της εθνικής συρρίκνωσης που απειλεί άμεσα τη χώρα μας.

Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη για την παράταξη αλλά κυρίως για την πατρίδα μας, όπως διαχρονικά έκανε η Νέα Δημοκρατία. Από τον αείμνηστο εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο οποίος οδήγησε τη χώρα στην Ευρώπη, μέχρι τον αείμνηστο Επίτιμο πρόεδρό της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, που κόντρα στο ρεύμα προειδοποιούσε για τον κίνδυνο της πτώχευσης από τον αλόγιστη σπατάλη, αλλά και από όλους τους υπόλοιπους  ηγέτες της παράταξής μας, οι οποίοι απέδειξαν στην πράξη τον πατριωτισμό τους.

Εύχομαι σε όλους μας καλό αγώνα για να αναλάβει γρήγορα τις ευθύνες της διακυβέρνησης του τόπου η υπεύθυνη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο νέος άξιος ηγέτης της, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σας ευχαριστώ πολύ!
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή