Ελλάδα

​«Ψάρευαν» στοιχεία τραπεζικών καρτών και έκαναν ηλεκτρονικές αγορές

16 Nov 2018
​«Ψάρευαν» στοιχεία τραπεζικών καρτών και έκαναν ηλεκτρονικές αγορές

Τέλος στην παράνομη δράση δύο νεαρών, ενός άνδρα και μίας γυναίκας

   Τέλος στην παράνομη δράση δύο νεαρών, ενός άνδρα και μίας γυναίκας, 21 ετών και οι δύο, έβαλαν οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου.

   Συγκεκριμένα το ζευγάρι των απατεώνων είχε καταφέρει να εξαπατήσεις δεκάδες ανυποψίαστους πολίτες, αποσπώντας στοιχεία τραπεζικών καρτών και πραγματοποιώντας ηλεκτρονικές αγορές, συνολικής αξίας 8.000 ευρώ.

   Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από το 2016 έως και την 11.09.2018 οι δύο 21χρονοι μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, κατάφεραν να αποσπάσουν στοιχεία τραπεζικών καρτών των παθόντων και στη συνέχεια πραγματοποιούσαν ηλεκτρονικές αγορές, ενώ σε άλλη περίπτωση έπειθαν αυτούς να τους καταβάλουν ηλεκτρονικά, διάφορα χρηματικά ποσά ένεκα επικείμενης αγοραπωλησίας.

   Οι αρχές εξετάζουν τώρα τη συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

admins
Author: admins



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.