Άρθρα – Απόψεις

​«Λαϊκή Ενότητα»: Όλες και όλοι σήμερα στα Ειρηνοδικεία

Το «Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών» θα συνεχίσει και από τις αρχές Σεπτεμβρίου να δηλώνει διαρκώς δυναμικά «παρών», όταν θα αρχίσουν ξανά οι προσπάθειες υφαρπαγής των λαϊκών περιουσιών και κατοικιών. Με λαϊκούς αγώνες θα αποτρέψουμε και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

26 Jul 2017

Το «Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών» θα συνεχίσει και από τις αρχές Σεπτεμβρίου να δηλώνει διαρκώς δυναμικά «παρών», όταν θα αρχίσουν ξανά οι προσπάθειες υφαρπαγής των λαϊκών περιουσιών και κατοικιών. Με λαϊκούς αγώνες θα αποτρέψουμε και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Σήμερα, θα επιχειρηθεί για τελευταία φορά, μέσα στο τρέχον καλοκαίρι, να «βγουν στο σφυρί» λαϊκές περιουσίες και κατοικίες. Οι πλειστηριασμοί θα «παγώσουν» μέχρι το τέλος Αυγούστου, λόγω της μη λειτουργίας των δικαστηρίων για την καλοκαιρινή περίοδο. Όμως, μετά το πέρας του θέρους θα ξεκινήσουν, ξανά, με ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

Τα λαϊκά νοικοκυριά και οι μικρομεσαίοι θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι με ένα διαρκώς αυξανόμενο «κύμα» πλειστηριασμών. Μετά το καλοκαίρι, με ακέραια την πολιτική ευθύνη της κυβέρνησης και των κομμάτων της Βουλής που τάσσονται υπέρ των εξοντωτικών για τον λαό μνημονίων, με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, κάθε εβδομάδα θα βγαίνουν στο «σφυρί» όλο και περισσότερα σπίτια, καταστήματα και λαϊκές περιουσίες, για χάρη της ικανοποίησης των δανειστών – «οικονομικών δολοφόνων», των τραπεζών και των funds.

Επίσης, από τον Σεπτέμβριο θα εφαρμοστεί σε ευρεία κλίμακα το νέο σύστημα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Στόχος των δανειστών, της κυβέρνησης και των φιλομνημονιακών κομμάτων είναι με ένα «κλικ» από έναν υπολογιστή, να εκπλειστηριάζονται σε εξευτελιστικές τιμές, χωρίς κανένα ηθικό φραγμό, οι λαϊκές κατοικίες και περιουσίες.

Υπενθυμίζουμε ότι με τις κινητοποιήσεις του «Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών», κατά τη διάρκεια όλων των προηγούμενων μηνών, απετράπησαν και ακυρώθηκαν προσπάθειες υφαρπαγής λαϊκών κατοικιών.

Το «Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών» δεν θα αναστείλει τις δράσεις του.Θα εντείνουμε τον αγώνα κατά της υφαρπαγής των λαϊκών κατοικιών και περιουσιών, ακυρώνοντας στην πράξη και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, από τον Σεπτέμβριο και μετά.

Αγωνιστικό ραντεβού στα Ειρηνοδικεία της χώρας, σήμερα στις 3 το μεσημέρι.

admins
Author: admins

Διαβάστε επίσης


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.