Ελλάδα

​Απειλητική τηλεφωνική κλήση για βόμβα στο Εφετείο Αθηνών

20 Dec 2018

Άλλη μια τηλεφωνική κλήση σε ενημερωτική ιστοσελίδα έγινε σήμερα

   Άλλη μια τηλεφωνική κλήση σε ενημερωτική ιστοσελίδα έγινε σήμερα το πρωί όπου άγνωστος απείλησε πως πρόκειται να εκραγεί εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί στο Εφετείο Αθηνών στην οδό Λουκάρεως.

   Ο άγνωστος μίλησε με παρόμοιο τρόπο που είχε μιλήσει και ο τρομοκράτης που είχε απειλήσει για την τοποθέτηση βόμβας στα γραφεία του ΣΚΑΙ, λέγοντας δύο φορές πως δεν πρόκειται για φάρσα γεγονός που εγείρει υποψίες για το εάν είναι ο ίδιος τρομοκράτης.


admins
Author: admins



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.