Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Απονομή του πρώτου βραβείου «John McCain» στους κατοίκους της Λέσβου για την υποστήριξη στους πρόσφυγες

   Απονομή του πρώτου «βραβείου John McCain για τον Ηγετικό Ρόλο στο Κοινωφελές Εργο» θα γίνει στους κατοίκους της Λέσβου για την ηρωική και σθεναρή τους υποστήριξη προς τους πρόσφυγες σύμφωνα με τη Σίντι ΜακΚέιν, σύζυγο του προσφάτως αποβιώσαντος εμβληματικού γερουσιαστή των ΗΠΑ Τζον ΜακΚέιν.

    Η ίδια έκανε αναφορά στην  προσπάθεια και τον αγώνα που έδωσαν οι κάτοικοι της Λέσβου ο οποίος μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και για άλλους ανθρώπους στο κόσμο.

   Επίσης, ανέφερε πως αναγνωρίζονται μέσω της βράβευσης αυτής οι θυσίες που έγιναν για να εξασφαλιστεί σε ένα βαθμό το αίσθημα της ασφάλειας, της ελπίδας και της παρηγοριάς στους πρόσφυγες οι οποίοι περνούσαν τραγικές στιγμές αγωνιώντας για την ίδια τους τη ζωή.

   Σημειώνεται τέλος, πως το βραβείο θα απονεμηθεί στο 10ο ετήσιο Φόρουμ Διεθνούς Ασφαλείας Halifax, του οποίου ο γερουσιαστής McCain ήταν θερμός υποστηρικτής για την ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των δημοκρατιών του κόσμου, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στο Χάλιφαξ της Νέας Σκωτίας, στον Καναδά.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή