Αθλητικα

«Ασημένια» με πανελλήνιο ρεκόρ η Μαρία Μπελιμπασάκη

11 Aug 2018
«Ασημένια» με πανελλήνιο ρεκόρ η Μαρία Μπελιμπασάκη

Η Μαρία Μπελιμπασάκη κατάφερε να φέρει ένα ακόμα μετάλλιο στην Ελλάδα, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στο Βερολίνο.

Η Μαρία Μπελιμπασάκη κατάφερε να φέρει ένα ακόμα μετάλλιο στην Ελλάδα, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στο Βερολίνο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στον τελικό των 400μ. κατάφερε να τερματίσει στη, 2η θέση κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, το οποίο ήταν το 5ο  για την ελληνική αποστολή σε αυτή τη διοργάνωση.
 
Μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο κομμάτι της κούρσας, η Μπελιμπασάκη μπήκε πρώτη στα τελευταία 100 μέτρα, όμως, εκεί της «βγήκε» η κούραση και έχασε στο… νήμα το χρυσό με μόλις 4 δέκατα του δευτερολέπτου.

Η Μπελιμπασάκη τερμάτισε σε 50.45, επίδοση που συνιστά νέο πανελλήνιο ρεκόρ για τα 400 μ. των γυναικών.

trikalanews
Author: trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.