Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Διαμορφώνει τον χώρο της συλλογής εικόνων και κειμηλίων της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Διαμορφώνει τον χώρο της συλλογής εικόνων και κειμηλίων της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την σύμβαση κατασκευής του έργου προϋπολογισμού 70.000 €.

Το έργο αφορά εργασίες στο φέροντα οργανισμό, στη στέγη και στα ανοίγματα (παράθυρα-θύρες) του κτιρίου της «Κωνστάντειου Σχολής», το οποίο  θα χρησιμοποιηθεί  από την Ιερά  Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων.

Τη μελέτη του έργου συνέταξε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της  Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία διενήργησε τη διαδικασία δημοπράτησης του έργου και θα επιβλέψει και την κατασκευή του.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Αγοραστός: «Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας θεωρούμε την πολιτιστική κληρονομιά ως κομβικό σημείο της ιστορικής μας συνέχειας ως έθνος και για το λόγο αυτό προτάσσουμε τη χρηματοδότηση έργων που συμβάλλουν προς την κατεύθυνση αυτή».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή