Τα νέα της πόλης

«Έφυγε» η Μαρούλα Ρούσσα

Σε ηλικία 85 ετών, έφυγε από την ζωή η Μαρούλα Ρούσσα και κηδεύεται

8 Aug 2018

Σε ηλικία 85 ετών, έφυγε από την ζωή η Μαρούλα Ρούσσα και κηδεύεται αύριο Πέμπτη στις 11 το πρωί από τον  Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αμπελακίων Τρικάλων.

Η σορός της, θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό, μισή ώρα νωρίτερα.

Η εκλιπούσα, αφήνει πίσω τα παιδιά της Αγορίτσα, Δημήτριο, Χρήστο και Παναγιώτη, τον γαμπρό της Γεώργιο Κωσταρέλο, τις νύφες της Αναστασία και Λαμπρινή, εγγόνια, δισέγγονα και ανίψια.

Από την ενημερωτική ομάδα του trikalanews.gr θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της εκλιπούσας.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.