Τα νέα της πόλης

«Έφυγε» ο Γεώργιος Νάκας

27 Feb 2018
«Έφυγε» ο Γεώργιος Νάκας

Σε ηλικία 96 ετών, έφυγε από την ζωή ο Γεώργιος Νάκας και κηδεύεται αύριο Τετάρτη στις 2.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων.

Σε ηλικία 96 ετών, έφυγε από την ζωή ο Γεώργιος Νάκας και κηδεύεται αύριο Τετάρτη στις 2.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης  Τρικάλων.

Η σορός του, θα μεταφερθεί μισή ώρα νωρίτερα στον Ιερό Ναό.

Ο εκλιπών, αφήνει πίσω τα παιδιά του Αθανάσιο και Βασιλική, την νύφη του Δήμητρα, τον γαμπρό του Παύλο Παυλίδη, εγγόνια, αδέρφια και ανίψια.

Την τελετή της κηδείας, επιμελείται το γραφείο κηδειών «Μ. Βράντζα-Σ. Καλογιάννης».

Από την ενημερωτική ομάδα του trikalanews.gr θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντα.

trikalanews
Author: trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.