Τα νέα της πόλης

«Έφυγε» ο Γιάννης Κατσιούλας

29 Apr 2018
«Έφυγε» ο Γιάννης Κατσιούλας

Σε ηλικία 91 ετών, έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Κατσιούλας και κηδεύεται

Σε ηλικία 91 ετών, έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Κατσιούλας και κηδεύεται αύριο Δευτέρα στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Άγιου Σεραφείμ και Προφήτη Ηλία στην Πεντέλη Αθηνών.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω παιδιά που ζητούν αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο παράρτημα Τρικάλων της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ) (Εθνική Τράπεζα 833-365341-24) ή στο Γηροκομείο Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων.

Την τελετή της κηδείας, επιμελείται το γραφείο κηδειών Μιχαήλ Παναγιώτου».

Από την ενημερωτική ομάδα του trikalanews.gr θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντα.
 

trikalanews
Author: trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.