Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Εγκαινιάστηκε η έκθεση με θέμα «Το νερό στην τέχνη και τη ζωή» στην Δημοτική Πινακοθήκη Γόννων

Με τη συμμετοχή δημοτών και επισκεπτών εγκαινιάστηκε σήμερα το μεσημέρι η έκθεση με θέμα «Το νερό στην τέχνη και τη ζωή» στην Δημοτική Πινακοθήκη Γόννων.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε το μέλος της Διαχειριστικής Επιτροπής και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Πινακοθήκης, Δημήτρης Γουγουλιάς, ενώ σύντομο χαιρετισμό έκανε εκ μέρους του δημάρχου Τεμπών, Κώστα Κολλάτου, η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της Επιτροπής παιδείας, Γεωργία Τσιόπα.

Στα εγκαίνια συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι, Κώστας Τσεργάς και Στέλιος Σαΐτης, η πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ, Ξανθή Ζησάκη, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ, Λάμπρος Ζάρρας, ο πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου-ΜΕΣ Γόννων, Βασίλης Καραβιδές, η πρόεδρος του συλλόγου Γονέων Λυκείου Γόννων, Πανδρεμμένου-Παπακανάκη Μαίρη, η πρόεδρος του Πολ. Συλλόγου Γυναικών Γόννων, Χρύσα Δήμου-Κυλινδρή, κ.ά.

Επιστολές και ευχές για την επιτυχία της έκθεσης απέστειλαν η υπουργός Πολιτισμού, Μυρσίνη Ζορμπά και ο βουλευτής της Ν.Δ., Χρήστος Κέλλας.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή