«Ελλάδα Μπορούμε»: Η ΝΔ με το βλέμμα στις εθνικές εκλογές και στην επόμενη μέρα

   Στα πλαίσια του αποψινού συνεδρίου της ΝΔ -μετά και το πρόσφατο «Ελλάδα Μπορούμε» του Κ. Μητσοτάκη- θα γίνει η προσπάθεια ενίσχυσης της δυναμικής του επικείμενου προεκλογικού αγώνα αλλά και η δόση ιδιαίτερης αξίας και προσοχής στην επομένη των εθνικών εκλογών.

   Οπότε σήμερα, το συνέδριο αυτό θα αποτελέσει εφαλτήριο για να συμπαρασυρθεί ο κόσμος και να καταστεί απόλυτα βέβαιο το ερχόμενο γεγονός της εκλογικής νίκης της ΝΔ, αφού βέβαια, γίνει η ανάδειξη του συνολικού σχεδίου της σχετικά και με την εστίαση του βλέμματός της στις κοινωνικές ομάδες-πυλώνες που υπέφεραν το προηγούμενο διάστημα, και από τις οποίες αναμένει την αμέριστη υποστήριξη.

   Το μήνυμα της ΝΔ προβλέπεται να είναι ενωτικό με το «άνοιγμά» της προς όλους τους ‘Ελληνες. Παρατηρείται δηλαδή, και η απόπειρα να «πάρει» με το μέρος του ο κ. Μητσοτάκης όλους αυτούς που δεν ψήφισαν ποτέ τη ΝΔ ή ακόμη αυτούς που ήταν απογοητευμένοι ή αναποφάσιστοι ώστε να ενισχύσει και την πιθανότητα διαμόρφωσης αυτοδυναμίας στις εκλογές.

   Έγινε επίσης, τις προάλλες με το «Τελειώσατε» του κ. Μητσοτάκη, η υποβάθμιση της κυβέρνησης και εκφράστηκε η βεβαιότητα ότι δεν θα είναι στην εξουσία στις επόμενες εκλογές, με σκοπό να γίνει η τετελεσμένη προσέλκυση των πολιτών ώστε να δώσουν τη θετική τους ψήφο στη ΝΔ.

    Υπήρξε τέλος, και το κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς όλους τους Έλληνες πολίτες να επιλέξουν ή τον λαϊκισμό και τον κρατισμό ή την ευθύνη, την αξιοπιστία και την αλήθεια που θα ανοίξουν τους ορίζοντες για μια καλύτερη πατρίδα.

ΠΗΓΗ: www.kathimerini.grΑφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή