Αθλητικα

ΑΕΤ: Τρέξιμο, γυμναστήριο και συνέχεια στην προετοιμασία

27 Aug 2025
ΑΕΤ: Τρέξιμο, γυμναστήριο και συνέχεια στην προετοιμασία

Η ΑΕΤ μπαίνει σε ρυθμούς Α’ Ερασιτεχνικής με τρέξιμο, γυμναστήριο και πλήρη διάθεση παικτών από τον Σεπτέμβρη. Στόχος η κορυφή και η ανάπτυξη της ακαδημίας.

Η προετοιμασία της ΑΕΤ, όπως και των περισσότερων ομάδων της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ξεκίνησε την Δευτέρα 25 Αυγούστου και μέρα με τη μέρα η ομάδα του Στέργιου Στάμου μπαίνει όλο και πιο βαθιά στους ρυθμούς των απαιτήσεων.

Αν και στο ξεκίνημα μέτρησε αρκετές δικαιολογημένες απουσίες παικτών, με ικανοποίηση βλέπει την ομάδα του να γεμίζει, με την πεποίθηση πως από την αρχή του Σεπτέμβρη θα έχει όλους του παίκτες στη διάθεσή του για να δουλέψει όπως πρέπει.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις δίνουν λύσεις σε κάθε απαίτηση και το σύγχρονο γυμναστηρίου που διαθέτει η ΑΕΤ στο Κηπάκι έχει την τιμητική του.

Και φέτος ο στόχος της Τρικαλινής ομάδας είναι πρωταγωνιστικός αλλά αυτό που ενδιαφέρει τους υπεύθυνους της ομάδας, περισσότερο απ’ όλα, είναι να προωθήσουν κάποια παιδιά με την οργάνωση της ακαδημίας η οποία θα λειτουργήσει με ιδιαίτερη βαρύτητα.

Πάνος Γιδόπουλος

Pressroom
Author: Pressroom



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.