Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ετοιμάζεται για διεθνείς διακρίσεις ο Σάκης Καραμάνος

Μετά από διαδοχικές επιτυχίες στο άθλημα του  body building ο συμπολίτης Σάκης Καραμάνος βρίσκεται σε διαρκή προετοιμασία κατά την διάρκεια του Χειμώνα προκειμένου να είναι έτοιμος την Άνοιξη, και συγκεκριμένα τον Μάιο, για να συμμετάσχει σε διεθνείς αγώνες του εξωτερικού και να κερδίσει και άλλα μετάλλια και διακρίσεις κάνοντας διεθνώς γνωστό τον τόπο του.

Η επίμονη καθημερινή άθληση του Σάκη Καραμάνου είναι αυτή που τον έχει φέρει στην κορυφή του συγκεκριμένου αθλήματος πανελληνίως και που του επιτρέπει βάσιμα να προσδοκά επιτυχίες και εκτός συνόρων.

Γεννημένος το 1978 στο Παλαιομονάστηρο Τρικάλων διάγει τα τελευταία 20 χρόνια αυτό που θα λέγαμε ορισμό μιας αθλητικής ζωής. Όχι μόνο γυμνάζεται πολλές ώρες καθημερινά, αλλά και ακολουθεί υγιεινή διατροφή που δύσκολα συναντάς σε άλλον άνθρωπο.

Αυτή η επίπονη και επίμονη καθημερινή του προσπάθεια ήταν που τον έφερε τα τελευταία πέντε χρόνια στην κορυφή του αγωνιστικού body building στην Ελλάδα:

Το 2015 κατακτά την 4η θέση στους αγώνες IFBB και στην κατηγορία -90 κιλά στην Αθήνα.

Το 2016 την 3η θέση επίσης στους αγώνες IFBB και στην κατηγορία -90 κιλά στην Αθήνα.

Το 2016 είναι 2ος στους αγώνες NAC στην ίδια κατηγορία του Βαλκανικού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στον Βόλο.

Το 2017 κατακτά την 3η θέση στους αγώνες IFBB στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης.

Το 2018 κατακτά επίσης την 3η θέση στους αγώνες IFBB στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης.

Στις 10 Νοεμβρίου του 2018 κατακτά την κορυφή (1ος) στους Πανελλήνιους αγώνες NAC και στην κατηγορία Masters που γίνονται στο Αίγιο.

Μια πρωτιά που επαναλαμβάνεται στις 18 Νοεμβρίου του 2018 στους αγώνες WABBA και στην κατηγορία Masters που γίνονται στο ξενοδοχείο Novotel της Αθήνας.

Ο Σάκης Καραμάνος που καθημερινά προπονείται στο γυμναστήριο «Μέλαθρον» του Δημήτρη Λιούλιου, έχει φθάσει στην κορυφή του body building πανελληνίως έχοντας από τα πρώτα του βήματα συμπαραστάτες, τον φίλο του Γιώργο Μαργαρίτη από την Πύλη Τρικάλων αρχικώς, και τους προπονητές Θανάση Υφαντόπουλο και Τάσο Μισαηλίδη από την Αθήνα κατόπιν.

Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε ότι είναι αστυνομικός και στην ομάδα ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, όπου καθημερινά αφιερώνει αρκετές ώρες, όπως επίσης το γεγονός ότι έχει οικογένεια με δύο παιδιά, τότε οι επιτυχίες του (αλλά και οι θυσίες του) φαντάζουν εξωπραγματικές.

Βεβαίως η συμπαράσταση της οικογένειάς του, όπως ο ίδιος μας λέει, είναι αμέριστη, όπως επίσης η στήριξη και οι χορηγίες από Τρικαλινούς που τον βοήθησαν να ξεπεράσει τα στενά όρια του Νομού μας.

Όμως εκείνο που με σιγουριά τον έχει φέρει στην κορυφή είναι η θέλησή του, η άνευ όρων προσήλωσή του στο άθλημα και η Σπαρτιατική (ας μας επιτραπεί ο όρος) καθημερινή ζωή και διατροφή. Αυτή μας εγγυάται ότι οι επιτυχίες του θα συνεχιστούν και μάλιστα σε ανώτερα επίπεδα.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων θα πρέπει να αισθάνεται ευτυχής που διαθέτει ένα τέτοιο μέλος στο σώμα της και βεβαίως να κάνει ότι μπορεί για να τον διευκολύνει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή