Ελλάδα

​Εξάρχεια: Επίθεση κουκουλοφόρων με μολότοφ σε ομάδα των ΜΑΤ

29 Oct 2018
​Εξάρχεια: Επίθεση κουκουλοφόρων με μολότοφ σε ομάδα των ΜΑΤ

Επίθεση με μολότοφ από ομάδα κουκουλοφόρων έγινε την ώρα που άλλαζε η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής

   Επίθεση με μολότοφ από ομάδα κουκουλοφόρων έγινε την ώρα που άλλαζε η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής σε ομάδα των ΜΑΤ στην συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα στα Εξάρχεια.

   Σημειώνεται ότι υπήρξε ο ελαφρύς τραυματισμός ενός αστυνομικού, ο οποίος μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ενώ οι δράστες πραγματοποίησαν δύο επιθέσεις στο διάστημα της μιας ώρας και στη συνέχεια σκόρπισαν χωρίς να υπάρξουν προσαγωγές ή συλλήψεις.

admins
Author: admins



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.