Λάρισα

​Εξιχνιάστηκαν 4 περιπτώσεις κλοπών στη Λάρισα-Δικογραφία σε βάρος 35χρονου

29 Dec 2018
​Εξιχνιάστηκαν 4 περιπτώσεις κλοπών στη Λάρισα-Δικογραφία σε βάρος 35χρονου

Στην εξιχνίαση 4 περιπτώσεων τετελεσμένων κλοπών σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν στην πόλη

   Στην εξιχνίαση 4 περιπτώσεων τετελεσμένων κλοπών σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, προέβησαν το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου.

  Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ο 35χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 17-06-2018 έως 25-11-2018, διέπραξε μία απόπειρα κλοπής σε αποθήκη, μία κλοπή χαλκού από μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η., μία κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας και μία κλοπή σε κατάστημα, από το οποίο απέσπασε  μία τηλεόραση και μικρό χρηματικό ποσό.

admins
Author: admins



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.