Τα νέα της πόληςΔιαβάστε επίσης

«Αγκαλιά Αγάπης»: Συνάντηση και νέες δράσεις στα Τρίκαλα

21 Oct 2025
«Αγκαλιά Αγάπης»: Συνάντηση και νέες δράσεις στα Τρίκαλα

Ο φιλανθρωπικός σύλλογος «Αγκαλιά Αγάπης» παρουσίασε τα σχέδιά του για στήριξη παιδιών σε ανάγκη, σε μια ζεστή συνάντηση στο Βυζαντινό Κάστρο Τρικάλων.

Ο φιλανθρωπικός σύλλογος “Αγκαλιά Αγάπης”, μετά τη συγκρότηση του νεοκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα, πραγματοποίησε με επιτυχία τη δεύτερη συνάντησή του την Κυριακή στις 19/10/2025 σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στον πολυχώρο του Βυζαντινού Κάστρου Τρικάλων.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία των μελών, η παρουσίαση των στόχων, ο προγραμματισμός δράσεων του Συλλόγου για τη στήριξη παιδιών που χρήζουν ανάγκης και υποστήριξης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τονίστηκε η σημασία της συνεργασίας, της ανιδιοτελούς προσφοράς, του εθελοντισμού και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο. Ο Σύλλογος “Αγκαλιά Αγάπης” φιλοδοξεί να σταθεί στο πλευρό όσων παιδιών έχουν ανάγκη, μέσα από ενέργειες αλληλεγγύης και κοινωνικής υποστήριξης. 

Δόθηκε έμφαση στην εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το προσεχές χρονικό διάστημα στην πόλη των Τρικάλων. Σκοπός μας παραμένουν τα παιδιά και στόχος μας η ποιότητα της ζωής τους. 

Η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν και στηρίζουν το έργο του.

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του Φιλανθρωπικού Συλλόγου “Αγκαλιά Αγάπης”

Pressroom
Author: Pressroom



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.