Ελλάδα

Άγριο έγκλημα σε μπαρ – Πυροβόλησε με καραμπίνα 34χρονο στο κεφάλι

20 Feb 2023
Άγριο έγκλημα σε μπαρ – Πυροβόλησε με καραμπίνα 34χρονο στο κεφάλι

Πιάστηκαν στα χέρια.

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε έξω από μπαρ στη Μύκονο, όπου ένας 33χρονος Έλληνας σκότωσε έναν 34χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής.

Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια εντός του μπαρ, στην περιοχή Σκυλάμπελα.

Ο διαπληκτισμός συνεχίστηκε έξω από το κατάστημα ενώ στη συνέχεια ο 33χρονος πήγε στο σπίτι του, πήρε μια καραμπίνα και επέστρεψε στο μπαρ, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Εκεί βρήκε τον 34χρονο και πυροβόλησε εναντίον του, σκοτώνοντάς τον.

Αμέσως μετά ο δράστης παραδόθηκε στις Αρχές και συνελήφθη. Φέρεται να έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και να βρίσκεται σε κακή κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το έγκλημα έγινε για τα… μάτια μιας γυναίκας που ήταν μήλον της έριδος για τους δύο άνδρες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονταν μαζί στο μπαρ, προτού έρθουν σε ρήξη και ο 33χρονος φτάσει στο φονικό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το cyclades24, oι προσωπικές διαφορές και ειδικότερα για μια γυναίκα του θύτη και του θύματος ήταν όπως όλα δείχνουν η αιτία του φονικού που διαπράχτηκε το πρωί της  Δευτέρας έξω από επιχείρηση με Strip Show στο νησί της Μυκόνου.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.