Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​H Περιφέρεια Θεσσαλίας στη διεθνή τουριστική έκθεση Ι.Μ.Τ.Μ. στο Τελ Αβίβ

Στην 25η Διεθνή Τουριστική Έκθεση «International Mediterranean Tourism Market – ΙΜΤΜ 2019» που διοργανώθηκε στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, βρέθηκαν παράγοντες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Ηπείρου, Κεντρικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου, Κρήτης, Πελοποννήσου, τους Δήμους Καβάλας και Βόλου καθώς και πολλές τουριστικές επιχειρήσεις.

Η έκθεση τουρισμού που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 12 και 13 Φεβρουαρίου, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της ανατολικής Μεσογείου και το σημαντικότερο γεγονός για την εισερχόμενη και εξερχόμενη τουριστική βιομηχανία του Ισραήλ. Υπήρξε ισχυρή εκπροσώπηση από 40 χώρες και κατά τη διάρκειά της διοργανώθηκαν παράλληλες δράσεις, όπως συνέδρια, σεμινάρια και εκδηλώσεις.

Στρατηγικό στόχο για την Περιφέρεια Θεσσαλίας αποτελεί η αναβάθμιση της συνολικής ταξιδιωτικής εμπειρίας, 365 ημέρες τον χρόνο, προς όφελος όχι μόνο των επισκεπτών, αλλά και των κατοίκων, ώστε να διαχυθούν τα οικονομικά οφέλη του τουρισμού στις τοπικές κοινωνίες και να δημιουργηθούν περισσότερες επιχειρήσεις και νέες θέσεις εργασίας.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας κέρδισε τις εντυπώσεις και απέσπασε θετικές κριτικές από τουριστικούς παράγοντες και εκπροσώπους μεγάλων τουριστικών πρακτορείων και ξενοδοχείων για την άρτια παρουσία. 

Η αποστολή της Θεσσαλίας πλαισιώνονταν από εκπροσώπους Φορέων, Επιμελητηρίων, Ενώσεις ξενοδόχων και επαγγελματίες του κλάδου όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων, οι οποίοι  πραγματοποίησαν τις επαγγελματικές τους συναντήσεις με σύναψη νέων συμφωνιών. Τα μηνύματα για την Θεσσαλία από την τουριστική έκθεση είναι πολύ θετικά, καθώς η Θεσσαλία παραμένει αγαπημένος προορισμός των Ισραηλινών τουριστών. 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφθηκαν η Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, η αντιπρόεδρος του ΕΟΤ κ. Αγγελική Χονδροματίδου, ο Έλληνας Πρόξενος στη Χάιφα κ. Κωνσταντίνος Ζηνόβιος και ο υπεύθυνος του Γραφείου του ΕΟΤ στο Ισραήλ κ. Χαρίλαος Καλπίδης, με τον οποίο και συζητήθηκαν δράσεις περαιτέρω προβολής της Θεσσαλίας στην τουριστική αγορά του Ισραήλ μέσω διοργάνωσης road show και ταξιδιού φιλοξενίας τουριστικών πρακτόρων στην περιοχή. Την Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησαν η Διευθύντρια Τουρισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού κα. Ελένη Κατσαρού και το στέλεχος Ευαγγελία Παπαθεοδώρου.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή