Events – Εκδηλώσεις

«Η πρόληψη των χρόνιων παθήσεων» στο επίκεντρο ημερίδας στα Τρίκαλα

2 Jan 2018

«Η πρόληψη των χρόνιων παθήσεων είναι επένδυση στην υγεία» είναι το θέμα της 1ης Διαμερισματικής ημερίδας που διοργανώνει η ΔΑΚΕ Υγειονομικών σε συνεργασία με τον Τομέα Υγείας της ΝΟΔΕ.

«Η πρόληψη των χρόνιων παθήσεων είναι επένδυση στην υγεία» είναι το θέμα της 1ης Διαμερισματικής ημερίδας που διοργανώνει η ΔΑΚΕ Υγειονομικών σε συνεργασία με τον Τομέα Υγείας της ΝΟΔΕ.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.


Ομιλητές θα είναι οι: Δημήτρης Παπαγόρας – Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής ΓΝΤ , Φοίβος Κοκκίνης – Διευθυντής Πνευμονολογικής ΓΝΤ , Χρήστος Ζήσης – Επιμ. Α' Υπεύθυνος της Μον. Μεσογειακής Αναιμίας , Βασίλειος Γκιζλής – Γενικός Γιατρός Επιμελητής Α' Κέντρο Υγείας Μουζακίου, Μαρία Κουνή – Νοσηλεύτρια , Αναστασία Δημητρόγλου – Νοσηλεύτρια, Απόστολος Γιοντζής – Νοσηλευτής, Ειρήνη Κοθρά – Επόπτρια Δημόσιας Υγείας.
 

admins
Author: admins



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.