​Η Suzuki είναι παγκοσμίως η πιο αγαπημένη μάρκα compact αυτοκινήτων για το 2017

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η Suzuki ανακηρύσσεται ξανά ως η πιο αγαπημένη μάρκα compact αυτοκινήτων στον κόσμο βάσει του συνολικού όγκου πωλήσεων μικρών compact αυτοκινήτων για το 2017 σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η IHS Automotive μια εκ των κορυφαίων εταιρειών έρευνών αγοράς.

Η Suzuki είναι η μάρκα που έχει πάντα τον άνθρωπο στο επίκεντρο της ανάπτυξης κάθε αυτοκινήτου της, νέας τεχνολογίας ή συστημάτων ασφάλειας και άνεσης.
 
Είναι η μάρκα που το όνομα της είναι συνώνυμο με την αξιοπιστία και την απόλαυση. Προσφέρει την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας για οδήγηση σε κάθε είδους επιφάνεια και διαθέτει τα μεγαλύτερα ποσοστά πιστότητας των πελατών που την επιλέγουν!
 
Όλα τα παραπάνω έρχεται να επιβεβαιώσει η παραπάνω κατάκτηση που κατατάσσει την Suzuki  για ακόμα μια φορά την πρώτη επιλογή των υποψήφιων αγοραστών compact αυτοκινήτων με βάση τον όγκο πωλήσεων των A & B Segments στον κόσμο για το έτος 2017.
 
Όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα, η Suzuki με ποσοστό 11,4 % και με σημαντική διαφορά από τις υπόλοιπες μάρκες αποτελεί την αγαπημένη επιλογή των υποψήφιων αγοραστών compact αυτοκινήτων παγκοσμίως για το 2017.  
 
Στέφανος ΣιμωτάςΑφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή