Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Η ΤΥΡΑΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα των εργαζομένων της και βράβευσε αριστούχους μαθητές

Με την παρουσία 800 εργαζομένων και μελών των οικογενειών τους, η γαλακτοβιομηχανία ΤΥΡΑΣ, τηρώντας την παράδοση, έκοψε και φέτος την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο κέντρο «Πολιτεία» των Τρικάλων.

Στους παρευρισκόμενους απηύθυναν ευχαριστίες και ευχές για υγεία και ευημερία οι αδερφοί Τάκης και Μιχάλης Σαράντης, ενώ στα οικονομικά στοιχεία της απερχόμενης χρονιάς, η οποία ήταν θετική για την εταιρεία, αναφέρθηκε ο Στέλιος Μ. Σαράντης.

Η “ΤΥΡοκομία Αδερφών Σαράντη” επιβραβεύοντας την προσπάθεια των εργαζομένων της ανακοίνωσε μπόνους για το 2018 από έναν έως δύο μισθούς στον καθένα.

Παράλληλα η επιχείρηση θέσπισε από φέτος ειδικό πρόγραμμα καταπολέμησης της υπογεννητικότητας, στηρίζοντας τις οικογένειες των εργαζομένων της με παιδιά. Βάσει του συγκεκριμένου προγράμματος μια οικογένεια θα επιδοτείται κλιμακωτά με 400 ευρώ για το πρώτο παιδί, ενώ το αντίστοιχο ποσό θα φτάνει τις 4.000 ευρώ το χρόνο για οικογένειες με τέσσερα παιδιά.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν για τις άριστες επιδόσεις τους στις εισαγωγικές εξετάσεις των ΑΕΙ, κατά το έτος 2018, δέκα μαθητές από την περιοχή των Τρικάλων. Κάθε βραβείο αντιστοιχούσε σε χρηματικό έπαθλο ύψους 2.000 ευρώ.

Η γιορτή συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε υπό τους ήχους ζωντανής λαϊκής ορχήστρας η οποία κράτησε αμείωτο το κέφι και τη διάθεση για χορό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΤΥΡΑΣ πραγματοποίησε φέτος ξεχωριστή εκδήλωση, στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου, για τα παιδιά των εργαζομένων.

Η συγκεκριμένη γιορτή περιελάμβανε παιδική παράσταση με το γνωστό παιδικό θίασο XANA ZOO, παιδικό γεύμα, και όμορφα δώρα που μοίρασαν στα παιδιά τα μέλη του θιάσου.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή