​Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκας – Τρικάλων

Το Γραφείο Τρικάλων της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας – Τρικάλων, που φέτος θα διεξαχθεί στις 17 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, αποδεχόμενοι την πρόσκληση των LifeWalkers και με την συνδρομή των διοργανωτών, θα βαδίσουν και εκείνοι την διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, δείχνοντας με το παράδειγμα τους ότι η σωστή άσκηση είναι υγεία και προκαλεί ευεξία. Παράλληλα, θα ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας, αλλά και για τα οφέλη της σωστής και συστηματικής άσκησης.

Οι διοργανωτές εξασφάλισαν για την ομάδα τους μειωμένη συμμετοχή 10 ευρώ, βοηθώντας έτσι τον σκοπό της οργάνωσης και την συμμετοχή όσων περισσότερων περιπατητών γίνεται.

Αν λοιπόν θέλετε κι εσείς να συμμετάσχετε στην πρωτοβουλία των LifeWalkers και την δική τους προσπάθεια, επικοινωνήστε μαζί τους στο 6986797446 για να δηλώσετε συμμετοχή.

admins
Author: admins

Share:
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Με βαθιά θλίψη, ανακοινώνουμε τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδελφού και θείου, Δημητρίου Νικ. Γεωργιάδη …
Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Με μια όμορφη γιορτή, που δρόσισε τα μικρά παιδιά, ολοκληρώθηκε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης για το 2024 …