Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Κ. Σκρέκας: 750 εκατ. ευρώ θα κοστίσει στους φορολογούμενους η κυβερνητική ανεπάρκεια για Σκουριές

   Mε αποζημίωση 750 εκατομμυρίων στον επενδυτή κινδυνεύει να χρεώσει το Ελληνικό Δημόσιο τους  Έλληνες φορολογούμενους πολίτες λόγω της μη έκδοσης των σχετικών αδειών για το θέμα στις Σκουριές.

   Συγκεκριμένα, τον κίνδυνο η ανεπάρκεια της κυβέρνησης στο θέμα των Σκουριών χρεώνει την χώρα με 750 εκατ. ευρώ επισημαίνει ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Τρικάλων, κ. Κώστας Σκρέκας.

    Ο κ. Σκρέκας  με αφορμή επίκαιρη ερώτηση για το θέμα που έχει προκύψει στις Σκουριές Χαλκιδικής, έκανε δήλωση με την οποία υπογραμμίζει τον κίνδυνο να πληρώσει ο ελληνικός λαός την αποζημίωση στον επενδυτή.

    Στη δήλωσή του ρωτά εκ νέου την κυβέρνηση ια ποιο λόγο δεν έχουν εκδοθεί ακόμη οι σχετικές άδειες με αποτέλεσμα να απειλείται το Ελληνικό Δημόσιο με αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

  Η ανακοίνωση του κ. Σκρέκα έχει ως εξής: «Την ώρα που η Ελλάδα διψάει για επενδύσεις και οι άνεργοι ζητούν αξιοπρεπώς αμειβόμενες θέσεις εργασίας, η ανεπάρκεια της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα κινδυνεύει να στείλει έναν ιλιγγιώδη λογαριασμό 750 εκατ. ευρώ στους βάναυσα φορολογούμενους Έλληνες. 

    Καλούμε τον αρμόδιο Υπουργό  Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κ. Γιώργο Σταθάκη, να έρθει στη Βουλή και να απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα:  

    Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο το Ελληνικό Δημόσιο να πληρώσει 750 εκατ. ευρώ στον επενδυτή; 

   Για ποιο λόγο δεν έχουν εκδοθεί ακόμη οι σχετικές άδειες με αποτέλεσμα να απειλείται το Ελληνικό Δημόσιο με αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ;». 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή