Ελλάδα

​Κέρκυρα: Πα-ΤΕΡΑΣ δολοφόνησε την κόρη του και την έθαψε στον κήπο του σπιτιού

3 Jan 2019
​Κέρκυρα: Πα-ΤΕΡΑΣ δολοφόνησε την κόρη του και την έθαψε στον κήπο του σπιτιού

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας η υπόθεση εξαφάνισης μιας 29χρονης

   Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας η υπόθεση εξαφάνισης μιας 29χρονης γυναίκας στην Κέρκυρα,  η οποία όπως αποδείχθηκε  δολοφονήθηκε από τον πατέρα της και στη συνέχεια θάφτηκε στον κήπο του σπιτιού τους ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

   Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης, ο 52χρονος πα-ΤΕΡΑΣ, μετά από έντονη λεκτική διένεξη με την κόρη του, τη χτύπησε με σιδερένια βέργα στο κεφάλι με αποτέλεσμα τον άδικο θάνατό της.

   Η αφορμή για αυτό το συμβάν αποτέλεσε το γεγονός ότι ο πατέρας δεν συμφωνούσε με τον τρόπο ζωής της 29χρονης.

   Τον τελευταίο καιρό η άτυχη γυναίκα συζούσε με τον Αφγανό σύντροφό της, ο οποίος πρώτος δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή της, ενώ η μητέρα της διέμενε στην Αλβανία.

   Το πτώμα της 29χρονης εντοπίστηκε εχθές αργά το βράδυ ενώ σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 52χρονου Αλβανού, ο οποίος συνελήφθη χθες και οδηγείται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

admins
Author: admins



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.