Νομαρχιακά ΝέαΠρωτοσέλιδα

Ακόμη ένα καλοκαίρι με «φουλ τις μηχανές» στα έργα

1 Aug 2023
Ακόμη ένα καλοκαίρι με «φουλ τις μηχανές» στα έργα

Πυρετός εργασιών στην Τρικάλων – Πύλης (φωτό)

Πυρετός εργασιών στην Τρικάλων – Πύλης (φωτό)

Τι κι αν είναι προεκλογικό το φετινό καλοκαίρι, Χρήστος Μιχαλάκης και Κώστας Αγοραστός, συνεχίζουν διακριτικά την προεκλογική τους κίνηση και εστιάζουν κυρίως στα έργα που έχουν προγραμματιστεί.

Όπως κάθε θερινή περίοδο, αξιοποιώντας τον αίθριο καιρό, έδωσαν και φέτος βάρος σε κομβικές εργασίες όπως αυτές στην οδό Τρικάλων – Πύλης.

Ήδη, με ένα πέρασμα, όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr, από την περιοχή του Καραβόπορου, αντιλαμβάνεται κανείς την πρόοδο των εργασιών αλλά και την οργανωτική πληρότητα που έχει (και πρέπει να έχει) ένα τόσο μεγάλο έργο για να προχωρήσει και να παραδοθεί στην ώρα του.

Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 23.061.863 ευρώ, που έχει σχεδιάσει και αναλάβει η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Είναι το μεγαλύτερο έργο που έγινε ποτέ στη Θεσσαλία και αφορά το οδικό τμήμα που ολοκληρώνει τη σύνδεση της πόλης των Τρικάλων με την Πύλη και τον ορεινό όγκο του νομού, συγκεκριμένα το τμήμα της Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτας από το κυκλικό κόμβο του Μύλου Τσαγκάδα έως τη γέφυρα του Καραβόπορου.

Με το έργο αυτό ολοκληρώνεται ένας σύγχρονος ασφαλής αυτοκινητόδρομος 36 χλμ. με νέα γέφυρα, κύριας και παράπλευρης αρτηρίας συνολικού προϋπολογισμού 64,8 εκατ. ευρώ.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.