Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Με επιτυχίες έκλεισε ο ΑΣΕΤ τον χειμερινό κύκλο

Με επιτυχίες έκλεισε ο χειμερινός κύκλος αγώνων για την αγωνιστική μας ομάδα. Όπως είχαμε προαναφέρει συμμετείχαμε με τον αθλητή μας στην κατηγορία παίδων, Καπαρτζιάνη Άγγελο στους χειμερινούς αγώνες κατηγοριών που έγιναν στο «Ποσειδώνιο» κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης το τριήμερο 22-24 Φεβρουαρίου 2019.

Στους αγώνες συμμετείχαν πάνω από 500 κολυμβητές από 85 περίπου σωματεία από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.  Οι αγώνες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία με διοργανωτές την περιφέρεια κεντροδυτικής Μακεδονίας και την κολυμβητική ομοσπονδία Ελλάδος. Ο αθλητής μας όπως είπαμε συμμετέχει στην κατηγορία παίδων και είναι για φέτος ηλικιακά μικρότερος αφού συμμετέχουν και μεγαλύτεροι αθλητές. Πήρε μέρος σε δύο αγωνίσματα 50m και 100m πεταλούδα και τα κατάφερε να κάνει ατομικά ρεκόρ και στα δύο. Αναλυτικά 50m πεταλούδα κατετάγη 22ος με χρόνο 29¨.37 και 100m πεταλούδα 25ος με χρόνο 1’ 06¨.30.

Την ίδια όμως ημερομηνία στο «Παπαστράτειο» κολυμβητήριο του Πειραιά στους αγώνες κατηγοριών Νοτίου Ελλάδας πήρε μέρος και ο αδερφός του Άγγελου, Βασίλης Καπαρτζιάνης. Ο Βασίλης Καπαρτζιάνης είναι μαθητής της Β΄ Λυκείου και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μένει μόνιμα στον Βόλο. Προπονείται με την ομάδα Ολυμπιακού Βόλου υπό τις οδηγίες του κ. Γρηγόρη Μαντά. Αγωνίζεται με υποσχετική για ένα χρόνο από τον σύλλογό μας με τα χρώματα του Α.Ν.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ. Ο Βασίλης αγωνίζεται στην κατηγορία εφήβων και κατάφερε να κατακτήσει 2 μετάλλια 1 αργυρό και 1 χάλκινο στις σκυταλοδρομίες με τον σύλλογό του. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

50m πρόσθιο 4ος, πρόσθιο 5ος, 200m πρόσθιο 6ος
4Χ100 μικτή ομαδική 3η θέση και 4Χ100 μικτή ομαδική
Mixed δηλαδή 2 αγόρια και 2 κορίτσια 2η θέση

Έχουμε ήδη μπει στον θερινό κύκλο αγώνων και ο στόχος και των δύο αθλητών είναι μια καλή εμφάνιση στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς που είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει το καλοκαίρι.

Σκυτάλη παίρνουν οι μικροί κολυμβητές της προαγωνιστικής ομάδας του Α.Σ.Ε.Τ.   ηλικίας 9,10,11 και 12 ετών οι οποίοι θα λάβουν μέρος το Σάββατο 16/9/2019 στα «ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2019» στην Καρδίτσα.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ενημερώσουμε τους γονείς ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για αρχάρια παιδιά από 3,5 ετών σε ένα πλήρες ανακαινισμένο και ευχάριστο χώρο για τον σύλλογό μας καθημερινά στα τηλ. 24310 28861 και 69730042562

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή