​Με καλεσμένο τον Αλέξη Κωστάλα θα πραγματοποιηθεί η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου «Οι φίλοι του θεραπευτηρίου χρόνιων παθήσεων Τρικάλων»

Την καθιερωμένη  κοπή Βασιλόπιτας θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Οι φίλοι του θεραπευτηρίου χρόνιων παθήσεων Τρικάλων», στο Ξενοδοχείο Αετών Μέλαθρον, σήμεραΚυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 στις 6:30  το απόγευμα.

Σε μια όμορφη, ζεστή βραδιά με ανθρώπους που  στηρίζουν  το φιλανθρωπικό  και  προνοιακό  έργο του Συλλόγου και υπό τις ευλογίες  της Εκκλησίας θα κοπεί η καθιερωμένη βασιλόπιτα του Συλλόγου.

Σκοπός του Συλλόγου είναι ως γνωστόν, η διαφύλαξη της υπόστασης και η ανάδειξη της κοινωνικής και ανθρωπιστικής αποστολής και προσφοράς του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων. Επίσης η συμπαράσταση με κάθε  τρόπο και μέσο στο Θεραπευτήριο για την εκπλήρωση των σκοπών του.

Πρόσφατα, ο Σύλλογος πραγματοποίησε για πρώτη φορά Μνημόσυνο για τους αποθανόντες, περιθαλπόμενους του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων, ενώ το εθελοντικό σώμα του Συλλόγου δίνει το παρόν σε τακτά χρονικά διαστήματα υποστηρίζοντας το έργο των εργαζομένων στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων»  και τέως Διοικητής του Θεραπευτηρίου Νίκος Ευθυμιάδης, το Δ.Σ. ,προσκαλούν  τα μέλη,τους φίλους του Συλλόγου,όλους τους συγγενείς των Περιθαλπομένων, τους εργαζόμενους,  τους φορείς και τους πολίτες  του  ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και της ευρύτερης περιοχής να τιμήσουν με την παρουσία τους την  όμορφη  αυτήβραδιά με την κοπή της βασιλόπιτας στον πανέμορφο χώρο του ξενοδοχείου ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ.

Tην εκδήλωση  θα  παρουσιάσει  ο Αλέξης Κωστάλας, μια από τις  κορυφαίες πνευματικές  προσωπικότητες  της  χώρας.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή