​Μέριμνα για τους άστεγους με τη διαμόρφωση θερμαινόμενων χώρων από το δήμο Αθηναίων

   Μέριμνα του δήμου Αθηναίων για τις ευάλωτες ομάδες με τη διαμόρφωση θερμαινόμενων χώρων στην οδό Σοφοκλέους 66 που ξεκίνησαν τη λειτουργία τους από εχθές και θα κρατήσουν μέχρι και το βράδυ της προσεχούς Κυριακής που θα υποχωρήσει το πολύ κρύο και οι χαμηλές θερμοκρασίες.

   Υπό τον συντονισμό της Πολιτικής Προστασίας του δήμου, το βράδυ της Πέμπτης η Δημοτική Αστυνομία μοίρασε κουβέρτες σε άστεγους σε όλο το κέντρο της Αθήνας, σε σημεία που υποδείχθηκαν από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

   Συνεργεία του ΚΥΑΔΑ θα πραγματοποιούν επιτόπιες παρεμβάσεις σε σημεία που βρίσκονται άστεγοι, μοιράζοντας κουβέρτες, φαγητό και ροφήματα, ενώ θα τους ενημερώνουν για τη διαθέσιμη αίθουσα. Η Υπηρεσία Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων θα στελεχώσει τον θερμαινόμενο χώρο με εξειδικευμένο προσωπικό.

   Για τη συνδρομή και αναφορές πολιτών για έκτακτα περιστατικά θα λειτουργούν όλο το 24ωρο οι τηλεφωνικές γραμμές 210 5246515 – 210 5246516 καθώς και ο τετραψήφιος τηλεφωνικός αριθμός του δήμου Αθηναίων 1595.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή