​Μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στα Τρίκαλα, κοσμοσυρροή και στα χωριά για τον Θανάση Λιούτα

«Θα στείλουμε στη Βουλή έναν δικό μας άνθρωπο: στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε Θανάση Λιούτα!». 

Ήταν το κοινό μήνυμα που έστειλαν το βράδυ της Τετάρτης οι κάτοικοι του Ελευθεροχωρίου, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Λιούτα. 

Η υποδοχή, την οποία επιφύλαξαν οι κάτοικοι στον κ. Λιούτα στο Ελευθεροχώρι, εκεί όπου κατέληξε η περιοδεία του μετά τον Λόγγο, τον Άγιο Βησσαρίωνα, τη Φιλύρα, το Κοτρώνι, το Ροποτό και τον Εξάλοφο, ήταν αποθεωτική και συγκινητική. 

Ο υποψήφιος βουλευτής, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Πύλης κ. Κώστα Μαράβα, δεν …προλάβαινε να σφίγγει χέρια και να δέχεται ευχές για μια μεγάλη νίκη. 

«Θα σε στηρίξουμε ανοιχτά. Θέλουμε ανθρώπους νέους σαν κι εσένα, που ξέρουν τα προβλήματά μας από πρώτο χέρι και μπορούν να δώσουν λύσεις. Τουλάχιστον, είμαστε σίγουροι ότι εσύ Θανάση θα μας προσέξεις!», του έλεγαν οι κάτοικοι, βέβαιοι για την πανηγυρική εκλογή του στις 7 Ιουλίου. 

Ο ίδιος, διατηρεί χαμηλούς τους τόνους, τονίζοντας ότι «η δύναμη βρίσκεται στα χέρια του λαού». Ο Θανάσης Λιούτας και σε αυτή του την περιοδεία επέλεξε τον δρόμο του διαλόγου με τους πολίτες, ενώ για ακόμη μια φορά επεσήμανε ότι, «μπροστά στην κρίσιμη περίοδο που βρίσκεται ο τόπος μας χρειαζόμαστε αλλαγή πολιτικής, με γνώμονα την επανεκκίνηση της οικονομίας. Σε αυτό στοχεύει η ΝΔ, με το ολοκληρωμένο κυβερνητικό της πρόγραμμα. Παράλληλα, ο κ. Λιούτας τόνισε ότι «η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί εθνική ανάγκη προκειμένου η Ν.Δ, ως νέα κυβέρνηση του τόπου, να εφαρμόσει απρόσκοπτα και ανεμπόδιστα το πρόγραμμα της που δίνει λύσεις στην ανάκαμψη της οικονομίας, με λιγότερους φόρους και αναπτυξιακά κίνητρα».

admins
Author: admins

Share:
Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη στα Τρίκαλα αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τους κατοίκους της πόλης, προσφέροντας …
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και φίλου, Δημήτριου Ξεν. Κατσαρού …
Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Σε μια θερμή συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκο, βρέθηκαν τρεις νεαροί Λαρισαίοι πρωταθλητές Ρομποτικής λίγο πριν αναχωρήσουν για …
Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Οι νέες ζώνες προστασίας και επιτήρησης και τα μέτρα που λαμβάνονται για τις μετακινήσεις των ζώων …