Διαβάστε επίσηςΤα νέα της πόλης

Ανακοίνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το περιστατικό βανδαλισμών στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Αχιλλείου στη Λάρισα

Αναλυτικά η ανακοίνωση

5 Feb 2024

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με αφορμή το περιστατικό βανδαλισμών στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Αχιλλείου στη Λάρισα, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοινώνονται τα εξής:

Η προστασία του δημόσιου χώρου ε[ναι υποχρέωση όλων των πολιτών, αφού αποτελεί το ζωτικό στοιχείο της κοινωνικότητας και εντέλει της ίδιας της δημοκρατίας.

Περιστατικά βανδαλισμού του δημόσιου χώρου είναι άμεσα κατακριτέα. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για χώρους λατρείας, η κακοποίηση των οποίων προσβάλλει το θρησκευτικό συναίσθημα μεγάλου μέρους της κοινωνίας μας.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι αποφασισμένη να προστατεύσει το δημόσιο χώρο και θα αναλάβει όλες τις πρωτοβουλίες καθώς θα συνεργαστεί με όλους τους φορείς σ’ αυτή την κατεύθυνση για να αποδοθεί ο δημόσιος χώρος στους πολίτες, στους οποίους άλλωστε ανήκει.

Trikala News
Author: Trikala News

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.