Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανακοίνωση του Δικτύου Εργαζομένων ΟΤΑ σχετικά με τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης της 3Κ/2018

Με μεγάλη καθυστέρηση  και μεσούσης της προεκλογικής περιόδου ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 3Κ/2018. Είχαν υποβληθεί  128.761 αιτήσεις για 8.166 θέσεις μόνιμης σταθερής εργασίας, κάτι που αναδεικνύει την ανάγκη για μόνιμη σταθερή εργασία ως καθολικό δικαίωμα όλων,  ενάντια στις αντεργατικές πολιτικές  που ενισχύουν την ανεργία  και την  προσωρινή και εκ περιτροπής εργασία.
 
Με τα οριστικά αποτελέσματα έχουν έρθει τα πάνω κάτω, εκατοντάδες εργαζόμενοι που είχαν επιλεγεί αρχικά και εργάζονται σήμερα καλούνται να φύγουν- τέλος Οκτωβρίου-  αφού δεν βλέπουν το όνομα τους στα οριστικά αποτελέσματα.
 
Ως Δίκτυο Εργαζομένων στους ΟΤΑ γινόμαστε δέκτες αρκετών ερωτημάτων από συναδέλφους που  βλέπουν αλλαγές στα οριστικά αποτελέσματα σχετικά με τη μοριοδότηση που είχαν στην αρχική καταμέτρηση και την κατάταξή τους. 
 
Ενημερώνουμε τους συναδέλφους και όσους είχαν κάνει αίτηση ότι:
 
Όσοι δεν είδαν το όνομά τους στους οριστικούς πίνακες κατάταξης, και διαπιστώνουν κάποιο λάθος σε σχέση με την αρχική κατάταξη- μοριοδότηση – θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

  • Η πρώτη ενέργεια που θα πρέπει να κάνει αυτός, αυτή που έχει  απορριφθεί είναι, να επιβεβαιώσει ότι η καταμέτρηση των μορίων του είναι σωστή. Αυτό θα γίνει με τη σύγκριση των μορίων που έχει υπολογίσει το Α.Σ.Ε.Π., στην αρχική και τελική μοριοδότηση σε σχέση με τα μόρια που ο ίδιος είχε υπολογίσει κατά την υποβολή της αίτησής του.
  • Εάν διαπιστώνει διαφορά,  θα πρέπει να απευθυνθεί στο ΑΣΕΠ αναζητώντας  τους λόγους. Η διαφορά της μοριοδότησης μπορεί να οφείλεται, π.χ. στη μη καταμέτρηση του συνόλου  της εμπειρίας στην τελική κατάταξη ή στη μη καταμέτρηση της πολυτεκνίας κλπ.
  • Εάν η διαφορά της μοριόδοτησης οφείλεται σε λάθος καταμέτρηση των μορίων από πλευράς του Α.Σ.Ε.Π.,  θα πρέπει να υποβάλει στο Α.Σ.Ε.Π. αίτηση θεραπείας με την οποία θα ζητά την ορθή καταμέτρηση των μορίων του και την διόρθωση του πίνακα κατάταξης.
  • Εάν απορριφτεί η αίτηση θεραπείας από το ΑΣΕΠ  έχει μεταγενέστερα τη  δυνατότητα να  προσφύγει στα Δικαστήρια, διεκδικώντας το δίκιο του.

Ιούνιος 2019

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή