ΠρωτοσέλιδαΤα νέα της πόλης

Άναψε…. για τις τελευταίες διορθώσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Τρίκαλα

23 Nov 2022
Άναψε…. για τις τελευταίες διορθώσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Τρίκαλα

Μπορεί αύριο στις 19.30 ο Δήμος Τρικκαίων να φωταγωγήσει το ψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελλάδας αλλά… η πρόβα έγινε απόψε. Συνεργείο του Δήμου διορθώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες και αύριο στις 19.30 θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγησή του από τον Δήμαρχο Τρικκαίων σε μια όμορφη τελετή. Author: trikalanews

Μπορεί αύριο στις 19.30 ο Δήμος Τρικκαίων να φωταγωγήσει το ψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελλάδας αλλά… η πρόβα έγινε απόψε.

Συνεργείο του Δήμου διορθώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες και αύριο στις 19.30 θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγησή του από τον Δήμαρχο Τρικκαίων σε μια όμορφη τελετή.

trikalanews
Author: trikalanews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.