Ελλάδα

Αναρτήθηκαν οι πίνακες για τον Κοινωνικό Τουρισμό

17 Jul 2019
Αναρτήθηκαν οι πίνακες για τον Κοινωνικό Τουρισμό

Αναρτήθηκαν χθες (16 Ιουλίου) οι πίνακες με τα αποτελέσματα για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Τουρισμού, στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού

Αναρτήθηκαν χθες (16 Ιουλίου) οι πίνακες με τα αποτελέσματα για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Τουρισμού, στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ – www.oaed.gr).

Όσοι δικαιούχοι και πάροχοι κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση μπορούν να υποβάλλουν ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιουλίου στις 11:59 μ.μ., με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την υποβολή της εκάστοτε ένστασης δικαιούχου θα μπορούν είτε να γίνουν σάρωση μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή είτε να κατατεθούν στην αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΕΔ, μέχρι κα τις 22 Ιουλίου στη 1 το μεσημέρι. Αντιθέτως, δικαιολογητικά για ένσταση παρόχου του προγράμματος μπορούν να υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά.

admins
Author: admins


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Κύπρος – Διασύνδεση με σκιές: Πεθερός Γεραπετρίτη εμπλέκεται σε εταιρεία «Euroasia»

Ο πεθερός του ΥΠΕΞ φέρεται να εμπλέκεται στη διοίκηση εταιρείας που συμμετέχει στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας–Κύπρου, προκαλώντας πολιτικό θόρυβο.

Read More


Συνελήφθη διευθυντής στο Ιπποκράτειο για φακελάκι

Διευθυντής στο Ιπποκράτειο συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από την ΕΛ.ΑΣ. να παραλαμβάνει 5.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα για φακελάκι.

Read More


Φρούριο Λάρισας: Βίαιη επίθεση σε φοιτητές από ομάδα νεαρών

Επίθεση σε φοιτητές στο Φρούριο Λάρισας τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Οι δράστες χτύπησαν τα θύματα, άρπαξαν χρυσή αλυσίδα και τράπηκαν…

Read More


ΔΕΘ 2025: Οι επαφές του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δ. Κουρέτα

Σειρά επαφών στη ΔΕΘ είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας με υπουργούς και φορείς, με επίκεντρο έργα αποκατάστασης και καινοτομία.

Read More


Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός Χρήστος Οικονόμου, 79 ετών

Θλίψη στα Τρίκαλα για τον θάνατο του συνταξιούχου γιατρού Χρήστου Αχ. Οικονόμου, 79 ετών. Η κηδεία του θα γίνει την…

Read More


Διεθνής πιστοποίηση στην Ελλάδα για την προστασία των θαλάσσιων θηλαστικών

Η Ελλάδα απέσπασε διεθνή πιστοποίηση για την προστασία των θαλάσσιων θηλαστικών από την NOAA, με ισχύ έως το 2029 και…

Read More

Load More

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.