Τα νέα της πόλης

Αναβολή Αγώνα Καλαμπάκα – Τρίκαλα Θαν. Σταμόπουλος 21χλμ.

10 Sep 2020
Αναβολή Αγώνα Καλαμπάκα – Τρίκαλα Θαν. Σταμόπουλος 21χλμ.

Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων ακολουθώντας τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού είναι αναγκασμένος, με αίσθημα ευθύνης

                Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων ακολουθώντας τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού είναι αναγκασμένος, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δρομείς που δήλωσαν συμμετοχή στην διοργάνωση  μας ,να αναβάλει εκ νέου τον αγώνα των 21χλμ. Καλαμπάκα- Τρίκαλα Θαν Σταμόπουλος ,καθώς και τους αγώνες 5 χλμ.και 1000 μ. για παιδιά  που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Κυριακή 4η Οκτωβρίου.

Η διοργάνωση αναβάλει για μελλοντική ημερομηνία διεξαγωγής τους αγώνες και θα επανέλθει με ενημέρωσή σας μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα (www.trikalahalfmarathon.org) , όταν η κατάσταση με την πανδημία του covid – 19 σταθεροποιηθεί και εφόσον εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες άδειες – πρωτόκολλα καταλληλότητας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού καθώς και από τους φορείς που είναι υπεύθυνοι για αγώνες που διεξάγονται εκτός σταδίου.

                Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων ευχαριστεί θερμά τους περισσότερους από τους 2000 δρομείς που δήλωσαν συμμετοχή στην διοργάνωση μας και δίνει ραντεβού για το μέλλον ελπίζοντας σε ακόμη καλύτερους και ασφαλείς αγώνες και ακόμη καλύτερες δρομικές ημέρες .

                Οι εγγραφές των δρομέων μεταφέρονται αυτόματα για την επόμενη διοργάνωση.

admins
Author: admins



Τελευταίες Ειδήσεις
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.