Αθλητικα

Άνετη πρόκριση του ΑΟΤ στους Ταξιάρχες

15 Feb 2023
Άνετη πρόκριση του ΑΟΤ στους Ταξιάρχες

Σφράγισε νίκη και πρόκρισηση στην 4η φάση του Κυπελλου ΕΠΣΤ

Πιο εύκολα ακόμα και απ’  ότι δείχνει το τελικό 0-3 πέρασε ο ΑΟΤ από τους Ταξιάρχες σφραγίζοντας νίκη και πρόκρισηση στην 4η φάση του Κυπελλου ΕΠΣΤ.

Αξιοσημείωτο μάλιστα πως τα γκολ πέτυχαν οι δύο δεκαεξάχρονοι νεαροί, ο  Τζιώρας (20) , και ο Ψύρρας  (59′ πεναλτι ) ενώ σκόραρε και ο Κοντογεώργος (84′). Το  ματς έδινε ευκαιρία για να χρησιμοποιηθούν παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και οι νεαροί τα πήγαν καλά σ’ αυτό το έυκολο μεσημεριανό με τους Ταξιάρχες.

Ο ΑΟΤ άνοιξε το σκορ στο 20’ όταν ο Τζιώρας με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 61’ ο Κουτσιανικούλης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Ψύρρας και έκανε το 0-2.

Και στο 84’ ο Νιάρος εκτέλεσε φάουλ και ο Κοντογεώργος με κεφαλιά έγραψε το τελικό 0-3.

Πλέον γίνεται στροφή στον αγώνα της Κυριακής 19/2  (11πμ)  με αντίπαλο την Ζάκυνθο στην δράση της  15ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Ταξιαρχών: Παππάς, Χασιώτης, Τασιούλας (60′ Αναγνώστου), Γιώτας, Μοσχόπουλος, Ευθυμιάδης, Τσιώλης, Παπαδόπουλος, Καρατζούλης (80′ Τσιώλης Θωμ.), Παπανδρέου (85′ Παπαχρήστου), Καραγιάννης (80′ Μπαλατσούκας)

ΑΟ Τρίκαλα: Λέτσο (61′ Αναγνώστου), Λουκάς, Ριζογιάννης, Νιάρος (86′ Σεμπιτράσι)), Σανδραβέλης (46′ Καρανίκας), Τζιώρας, Βαταμίδης (71′ Γιοκέ)), Κοντογεώργος, Αλεξίου (46′ Κουτσιανικούλης), Ψύρρας, Μπραντίτσας

sportrikala.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.