Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Αισχρή επίθεση στον Κώστα Παπαδάκη

Η ιστοσελίδα – τρόφιμος της “λίστα Πέτσα”, iefimerida, επιτέθηκε στον δικηγόρο Κώστα Παπαδάκη με ένα κατάπτυστο άρθρο με τίτλο: «Γνωστός δικηγόρος, υπερασπιστής της 17Ν, ζητάει να καταργηθούν οι δημοσκοπήσεις!». Στο άρθρο – λίβελο κάνει αναφορά στον σ. Κώστα για: “δικηγόρο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και συνήγορο υπεράσπισης του καταδικασμένου μέλους της 17 Νοέμβρη, Βασίλη Τζωρτζάτου, Κώστα Παπαδάκη». Αφορμή ήταν άρθρο του σ. Κώστα, στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, που γράφει το αυτονόητο, ότι «οι δημοσκοπήσεις είναι μια επιβλαβής για την κοινωνία και το εκλογικό σώμα συστηματική και μεθοδευμένη επιστημονική επικοινωνιακή τακτική χειραγώγησης της εκλογικής συμπεριφοράς σήμερα και της γενικότερης εκλογικής και κοινωνικής συμπεριφοράς αύριο. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στα συστημικά μέσα ενημέρωσης και τα επικοινωνιακά επιτελεία των κομμάτων εξουσίας που έχει σκοπό να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη και να επιτύχει τον απόλυτο έλεγχο της κοινωνικής δυσαρέσκειας”.

Ο Κώστας Παπαδάκης είναι όντως ένας “γνωστός δικηγόρος”. Έχει γίνει “γνωστός” όχι μέσα από τη διαπλοκή του με την εξουσία και τα συστημικά ΜΜΕ αλλά από την συμμετοχή του στη πρώτη γραμμή των αγώνων. Είναι “γνωστός” από την τεράστια συνεισφορά του στην δίκη – καταδίκη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, από την υπεράσπιση των κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων, από την υπεράσπιση των θυμάτων της κρατικής καταστολής και αυθαιρεσίας, από την συνεισφορά του στην αντικαπιταλιστική αριστερά και στην ίδια την δημιουργία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Γι’ αυτό είμαστε περήφανοι στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την συμμετοχή και τη δράση του σ. Κώστα.

Ενημερώνουμε τέτοιες ιστοσελίδες ότι κάθε τέτοια επίθεση είτε στον σ. Κώστα είτε σε οποιαδήποτε αγωνίστρια ή αγωνιστή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν πρόκειται να έχει κανένα αποτέλεσμα. Και επιπλέον, καμία δημοσκόπηση δεν πρόκειται να σώσει την κυβέρνηση που σας ταΐζει από την οργή και τους αγώνες του κόσμου.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή