Ελλάδα

Αντιδήμαρχος Φλώρινας ο νεκρός οδηγός του δυστυχήματος στη Μελούνα

22 Sep 2024
Αντιδήμαρχος Φλώρινας ο νεκρός οδηγός του δυστυχήματος στη Μελούνα

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο ατύχημα που καταγράφηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο 31ο χλμ της ΕΟ Λάρισας – Κοζάνης στην περιοχή της Μελούνας, καθώς νεκρός ανασύρθηκε ο 50χρονος οδηγός της νταλίκας

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο ατύχημα που καταγράφηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο 31ο χλμ της ΕΟ Λάρισας – Κοζάνης στην περιοχή της Μελούνας, καθώς νεκρός ανασύρθηκε ο 50χρονος οδηγός της νταλίκας που είχε εκτραπεί και τυλιχθεί στις φλόγες.

Ο άνδρας που έχασε τη ζωή του είναι ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Λάζαρος Αντωνιάδης.

Στην επιχείρηση απεγκωβησμού του οδηγού συμμετείχε κλιμάκιο από την Π.Υ. Ελάσσονας με συνδρομή από την ΕΜΑΚ και 1ου Π.Σ.Λάρισας.

Το ΑΤ Ελασσόνας διεξάγει έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.

Α Ν.

Πηγή: elassona884.gr

Trikalanews
Author: Trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.