Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Ντόρος» με σύλληψη καθηγητή που ζητούσε ανταλλάγματα για να περνάει τους φοιτητές στα μαθήματα

   Συνελήφθη καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών καθώς ζητούσε διάφορα ανταλλάγματα από φοιτητές και φοιτήτριές του ώστε να τους περνάει στα μαθήματα.
 

   Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα ανταλλάγματα αυτά αφορούσαν είτε στην παροχή πρακτικής εργασίας σε επαγγελματικό γραφείο, είτε τη σύναψη ερωτικών σχέσεων με τις φοιτήτριες, είτε στην συγκεκαλυμμένη καταβολή χρηματικών ποσών, ως αντίτιμο για την παρακολούθηση δήθεν μαθημάτων στο φροντιστήριο των φερόμενων ως συνεργών του καθηγητή οι οποίοι τελικά συνελήφθησαν.

   Η υπόθεση αποκαλύφθηκε κατόπιν έρευνας της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., μετά και από καταγγελίες.

   Συγκεκριμένα, συνελήφθη αρχικά ο ένας από τους ιδιοκτήτες του φροντιστηρίου, την ώρα που φέρεται να παραλάμβανε χρηματικό ποσό ως αντάλλαγμα από καταγγέλλοντα, ενώ ακολούθησαν οι άλλες δύο συλλήψεις.

   Μετά από διενέργεια ερευνών βρέθηκαν στην κατοχή τους το χρηματικό ποσό των 178.045 ευρώ, 15 βιβλιάρια καταθέσεων και τραπεζικά εμβάσματα με συνολικό ποσό μεταφοράς 140.000 ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού, πλήθος κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δίσκοι και φορητές μονάδες αποθήκευσης δεδομένων.

   Η δικογραφία περιλαμβάνει τα αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου και της άμεσης συνέργειας στην πράξη αυτή, σε βαθμό κακουργήματος, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται αύριο για τα περαιτέρω στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Σερρών.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή