Αθλητικα

​O A.O. Τρίκαλα σκόρπισε ενθουσιασμό και τον Λεβαδειακό

8 Oct 2017
​O A.O. Τρίκαλα σκόρπισε ενθουσιασμό και τον Λεβαδειακό

Έδειξε έτοιμη η ομάδα για πρωταγωνιστικό ρόλο στην Football League

Έδειξε έτοιμη η ομάδα για πρωταγωνιστικό ρόλο στην Football League 

Λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, ο A.O. Τρίκαλα σκόρπισε ενθουσιασμό σε όσους βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων για να παρακολουθήσουν την φιλική αναμέτρηση της ομάδας με τον Λεβαδειακό.

Η ομάδα των Τρικάλων… σκόρπισε τον Λεβαδειακό της Superleague επικρατώντας με 3-0  και έδειξε έτοιμη για την πρεμιέρα της Football League σε 13 μέρες.

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου «κεντούσε» στον αγωνιστικό χώρο και στο 27΄ ο Μίλιεβιτς με σουτ έξω από την περιοχή «έγραψε» το 1-0, στο 39΄ο Τσίπρας πήρε το …ριμπάουντ σε απόκρουση του αντιπάλου τερματοφύλακα για το 2-0 και στο 76΄ ο Μπουντόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα.

ΑΟΤ: Αποστολίδης (46΄Αθανασόπουλος), Βέρτζος (43΄Γιαννίτσης), Κοτσώνης (63΄Γκαλίτσιος), Πάνος (84΄Μυρσινιάς), Γκόλιας (84΄Μανώλης), Τόμιτς (62΄Γροντής), Τζόκιτς (63΄Αναστασόπουλος), Ανδρεόπουλος (63΄Τσιάρας), Μίλιεβιτς (63΄Μπουντόπουλος), Τσίπρας (63΄Χιντζίδης), Καπός (63΄Χιντζίδης)

admins
Author: admins



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.