Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ν.Τρικάλων Κώστας Φαμίσης άνοιξε Πολιτικό Γραφείο και στον Δήμο Πύλης

Για τον Κώστα Φαμίση δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις γιατί είναι γνωστός για την πολύπλευρη και πλούσια, πολυσύνθετη και αξιοζήλευτη  δράση που έχει αναπτύξει  τόσο σε Ακαδημαϊκό, Αθλητικό, Κοινωνικό επίπεδο στον ιδιωτικό και δημόσιο Τομέα.

Έχει δημιουργήσει μια ισχυρή και πολύπλευρη προσωπικότητα , ως Άνθρωπος , ως Επιχειρηματίας, ως Επιστήμονας σε τοπικό , Εθνικό και Παγκόσμιο Επίπεδο.

Είναι παντρεμένος με την κ. Βάσω Λαγοπούλου, Πτυχιούχο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Μακεδονία και έχουν ένα γιό.

Ο Κώστας Φαμίσης «Επίκουρος Καθηγητής ΣΕΦΑΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΘΕΣ/ΛΙΑΣ-Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου», κατέρχεται και στον πολιτικό στίβο με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες σαν Υποψήφιος Βουλευτής Ν.  Τρικάλων με το  ΚΙΝΑΛ, με στόχο και σκοπό να εκλεγεί βουλευτής στις επερχόμενες βουλευτικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου ούτως ώστε να αποτελέσει μία ισχυρή Εκπροσώπηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για τον Νομό Τρικάλων.

Με το άνοιγμα του Πολιτικού Γραφείου στην Πύλη ανοίγει συγχρόνως και τα φτερά του να απλωθεί σε όλη την περιοχή , να τον γνωρίσουν όσο το δυνατόν πιο πολλοί Άνθρωποι  ζητώντας την ψήφο τους , παίρνοντας δύναμη αποκτώντας αισιοδοξία για το μέλλον της πολιτικής του καριέρας.

Ο Δήμος Πύλης μπορεί να περιμένει πολλά από τον υποψήφιο Βουλευτή κ. Κώστα  Φαμίση στο θέμα της Ανάπτυξης , κυρίως στην λειτουργία του Εργοστασίου της ΔΕΗ –Μεσοχώρας και γενικότερα  του Φράγματος για την Τουριστική Ανάπτυξη στον Δήμο Πύλης.

Όπως μας δήλωσε ο ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής των δύο παραπάνω Έργων υποδομής τα οποία είναι ολοκληρωμένα εδώ και χρόνια, αλλά λόγω έλλειψης πολιτικής βούλησης δεν έχουν τεθεί σε λειτουργία ακόμα.

Εάν εκλεγεί Βουλευτής  τόνισε ότι θα συμβάλλει τα μέγιστα προκειμένου να τεθούν σε λειτουργία τα δύο παραπάνω Έργα, που θα αποτελέσουν έργα πνοής ,Ανάπτυξης συμβάλλοντας στην οικονομική ευημερία του Δήμου Πύλης.

Παράλληλα ως Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων θα βοηθήσει στην παραπέρα Ανάπτυξη του Τουρισμού στον Ορεινό Όγκο, για την οικονομική ευημερία του Τόπου.

Ευχόμαστε τα καλλίτερα ως αναφορά τον πολιτικό του στόχο να εκλεγεί βουλευτής και να μας εκπροσωπήσει επάξια στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Αλέξανδρος Γ. Τζήμας

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή