Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Οι γυναίκες της Καλαμπάκας εμπιστεύονται τον Θανάση Λιούτα

Συνάντηση με τις γυναίκες στην Καλαμπάκα είχε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Λιούτας.

Σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, ο Θανάσης Λιούτας υπογράμμισε την ανάγκη να στηριχθεί αποφασιστικά ο ρόλος της γυναίκας μέσα στην ελληνική κοινωνία. 

Ο κ. Λιούτας, σε όλες τις επισκέψεις που πραγματοποιεί στον Νομό Τρικάλων, δηλώνει ότι η πολιτεία οφείλει να βοηθά συνεχώς, γενναία και βαθιά, ώστε να διασφαλίζονται καλές συνθήκες ζωής και εργασίας για τις γυναίκες.

Το ίδιο επανέλαβε και στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Καλαμπάκα. Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, τόνισε ο κ. Λιούτας ότι θα στοχεύσει στην αντιμετώπιση των τραυμάτων που δημιουργήθηκαν μέσα στην ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων και των μεγάλων προβλημάτων, τα οποία δημιουργήθηκαν στη ζωή των γυναικών, των μητέρων, των συζύγων, των γυναικών της τρίτης ηλικίας. 

Πρέπει να καταλάβουμε πολύ καλά, σημείωσε ο Θανάσης Λιούτας, ότι  η αποφασιστική στήριξη της γυναίκας σημαίνει αποφασιστικές λύσεις για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος. Προς αυτή την κατεύθυνση επανέλαβε ο Θανάσης Λιούτας ότι, το νέο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας έχει σχεδιάσει μια σειρά βασικών πολιτικών, 

-υπαγωγή των βρεφικών ειδών στον χαμηλό φορολογικό συντελεστή,
-2000 ευρώ επίδομα σε κάθε παιδί που γεννιέται και 
-κανένα παιδί δε θα μείνει εκτός παιδικού σταθμού.

«Είναι ζήτημα ύψιστης σημασίας», τόνισε ο Θανάσης Λιούτας, «η αποφασιστική στήριξη της γυναίκας μέσα στην ελληνική κοινωνία. Συμβολίζει την επίγνωση ότι κατανοούμε πως η ισότητα αποτελεί απόδειξη μιας πολιτισμένης και δημοκρατικής κοινωνίας, καθώς και ότι η γυναίκα μέσα στην ελληνική κοινωνία υπήρξε πάντα ο βασικός πυλώνας της ελληνικής οικογένειας».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή