Γ’ Εθνική: Φινάλε με ήττα 0-1 ο ΑΟΤ από τον Ολυμπιακό Βόλου
Τελικά ο στόχος του ΑΟΤ στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου δεν επιτεύχθηκε. Η νίκη γοήτρου απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου δεν ήρθε ποτέ, σε αντίθεση με την ήττα η οποία χτύπησε τη… πόρτα της τρικαλινής ομάδας και αυτή την «άνοιξε» διάπλατα.
Ο Ολυμπιακός Βόλου έκλεισε με νίκη της αγωνιστικές του υποχρεώσεις, κερδίζοντας τον ΑΟΤ στα Τρίκαλα με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Αποστόλης Τζιάνης στο 34ο λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή.
Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 47 βαθμούς όμως αυτοί δεν ήταν αρκετοί για να παραμείνουν στην κατηγορία καθώς οι ανταγωνιστές (Αλεξάνδρεια, Αιγινιακός και Κοζάνη) πραγματοποίησαν πορεία πρωταθλητισμού και ανέβασαν τον πήχη στους 52 βαθμούς.
Η βολιώτικη ομάδα υποβιβάζεται στην Α’ τοπική κατηγορία και θα προσπαθήσει να επανέλθει άμεσα, αρχικά στις εθνικές κατηγορίες και στη συνέχεια τις επαγγελματικές. Εκτός κι αν οι προσεχείς Γενικές Συνελεύσεις που έχουν ανακοινωθεί αλλάξουν τα δεδομένα… οπότε η νίκη δεν ήταν τυχαίο γεγονός στα Τρίκαλα τα οποία τερμάτισαν στην 5η θέση αλλά από «αύριο» ξεκινάει ο προγραμματισμός «πρωταθλητισμού» όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μπέκας.
Αυτό θα μας απασχολήσει προσεχώς και πολλές φορές.
Ο χθεσινός αγώνας, αδιάφορος για τα Τρίκαλα, περισσότερο από τον Ολυμπιακό Βόλου έφερε την ήττα με 0-1. Οι καλύτερες στιγμές, οι οποίες δεν ήταν και πολλές…
Στο 25’ γυριστή κεφαλιά του Καραστέργιου σε κόρνερ του Ολυμπιακού Βόλου, έπεσε στη δεξιά του γωνία ο Λαζαρίνας και κράτησε το “μηδέν” για τον ΑΟΤ.
Αουτ κατέληξε και στο επόμενο λεπτό κεφαλιά που πήρε ο Γιαννίτσης μετά από κόρνερ.
Ο Ολυμπιακός Βόλου αστόχησε και στο 27’ με σουτ του Κωστόπουλου να μην βρίσκει στόχο.
Την ίδια κατάληξη είχε όμως και η προσπάθεια του Αλεξίου με σουτ στο 31’.
Το 0-1
Οι φιλοξενούμενοι «άνοιξαν» το σκορ στο 34’. Ο Τασιούλης έστρωσε στον Τζιάνη, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού Βόλου να πλασάρει στην κίνηση και να πετυχαίνει το 0-1
Στο 51’ δυνατό σουτ του σκόρερ από το ύψος της περιοχής, λίγο πάνω από το δοκάρι η μπάλα.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΟ Τρίκαλα (Κάκογλου): Λαζαρίνας, Καμπέρης, Καρατάσιος, Παπαϊωάννου, Βλιώρας, Σαμαντάς (54΄ Ισαακίδης), Νταβώνης (46′ Σκούπρας), Λουκάς, Σκόνδρας, Κατσαντώνης (46′ Μαγγούτας), Αλεξίου.
Ολυμπιακός Βόλου (Θεοδοσιάδης): Κραβαρίτης, Κακάμης, Τασιούλης Α., Καραστέργιος, Γιαννίτσης, Κωστόπουλος, Παπακώστας, Παπαδάκος (12′ λ.τ. Τζιάνης), Τασιούλης Δ. (83′ Μαλαμούλης), Ματέα (83′ Καγκελίδης), Μπάλλας (83′ Καρατσόλης).
Πάνος Γιδόπουλος