Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Πανελλήνια Διάκριση για τον Ηλία Ζαϊράκη του ΣΒΑΤ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής πάλης παίδων-κορασίδων

Πάνω από 300 αθλητές από 58 συλλόγους από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη, για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, στις 16 και 17 Μαρτίου 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων του Δήμου Σερρών.

Δεν θα μπορούσε να τύχει έλλειψης εκπροσώπησης ο ΣΒΑΤ, έχοντας πλούσιο ιστορικό επιτυχιών σε επίπεδο πρωταθλητισμού στο  άθλημα της πάλης με συμμετοχές και διακρίσεις κάθε χρόνο σε ανάλογα πρωταθλήματα.

Φέτος τη σκυτάλη των επιτυχιών πήρε ο παλαιστής Ηλίας Ζαϊράκης, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο του πανελληνιονίκη στο  Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων γεννηθέντων 2002, 2003, 2004 ελληνορωμαϊκής πάλης, σε ένα από τα ποιο δυνατά πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων για το άθλημα. Το πρωτάθλημα τελείωσε με ένα μετάλλιο για τον ΣΒΑΤ από τον ποιο μικρό σε ηλικία αθλητή του, που αγωνίστηκε στην κατηγορία των 48 κιλών, κατακτώντας τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο με τρεις νίκες χάνοντας στις λεπτομέρειες 4-3 στα σημεία σε έναν αγώνα ντέρμπι που έκρινε την πρώτη θέση.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή