Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Πενθεί η οικογένεια του Δήμου Τρικκαίων για τον θάνατο του 51χρονου Σωτήρη Μπραχάλα

Τη βαθύτατη θλίψη και τον πόνο τους για τον αδόκητο χαμό του καλού συναδέλφου, φίλου και υπαλλήλου, Σωτήρη Μπραχάλα, εκφράζουν ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και σύσσωμο το προσωπικό του Δήμου.

Η δημοτική αρχή και οι συνάδελφοί του συλλυπούνται και συμπαρίστανται στην οικογένεια και τους οικείους τού εκλιπόντος. Ο οποίος απεβίωσε το μεσημέρι της Τρίτης 26 Φεβρουαρίου 2019 στη διάρκεια εργασιών στο χωριό Ρίζωμα του Δήμου Τρικκαίων.

Αμέσως μόλις αυτό έγινε γνωστό το τραγικό περιστατικό, ο κ. Παπαστεργίου, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ντιντήςκαθώς και υπηρεσιακά στελέχη μετέβησαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου ήδη είχε μεταφερθεί ο άτυχος υπάλληλος, σε προσπάθεια ανάνηψης, η οποία δυστυχώς δεν είχε αποτέλεσμα.

Τα αίτια για τις συνθήκες του θανάτου ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Ο Σωτήρης Μπραχάλας είχε γεννηθεί το 1968 και είχε θητεία 27 ετών στον Δήμο Τρικκαίων, στο τμήμα Πρασίνου και Αγροτικής Ανάπτυξης με ειδικότητα ΔΕ Δενδροκόμος. Ήταν έμπειρος, πρόθυμος και εργατικός, με αποτέλεσμα να είναι αγαπητός από όλους/ες
Η κηδεία του θα γίνει με δαπάνες του Δήμου Τρικκαίων.

Η δημοσιογραφική ομάδα του trikalanews.gr εκφράζει, με τη σειρά της, τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή