Ελλάδα

​Πρόγραμμα εκπαίδευσης «Βασικές αρχές στην υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων»

8 Feb 2019
​Πρόγραμμα εκπαίδευσης «Βασικές αρχές στην υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων»

Πρόγραμμα εκπαίδευσης του ΕΦΕΤ με τίτλο «Βασικές αρχές στην υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων»

Πρόγραμμα εκπαίδευσης του ΕΦΕΤ με τίτλο «Βασικές αρχές στην υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων» υλοποίει το Κ.Ε.Κ. της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (Κ.Ε.Κ. Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε), για χειριστές τροφίμων επιχειρήσεων. Οι όροι και οι διαδικασίες υλοποίησης του προγράμματος καθώς και η διαδικασία  των εξετάσεων για την έκδοση βεβαίωσης επιτυχούς παρακολούθησης από τον Ε.Φ.Ε.Τ. καθορίζεται με εγκύκλιο που έχει εκδώσει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου επιτυγχάνεται αφενός η συμμόρφωση των επιχειρήσεων με την υπάρχουσα νομοθεσία και αφετέρου η αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2410 57987677 μεταξύ 08:30-16:30 ή στο e-mail [email protected].

admins
Author: admins



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.