Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Πρόκριση ο Αστέρας στο κύπελλο

Νίκη-πρόκριση για τον  Αστέρα Τρικάλων, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου στο Κλειστό της Μπάρας,  ξεπέρασε το εμπόδιο των Αργοναυτών Βόλου επικρατώντας με σκορ 62-31 (31-19)  και προκρίθηκε στη γ΄ φάση του 20ου Πανελλήνιου Κυπέλλου  Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο.
 
Η νίκη δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο αποτυπώνεται στο τελικό σκορ.  Οι παίκτες του Γ. Χατζή χρειάστηκε να βγάλουν πολλή ενέργεια στο παρκέ μέχρι να καταφέρουν να πάρουν διαφορά ασφαλείας,  Για τρία δεκάλεπτα πίεσαν ασφυκτικά και υποχρέωσαν τους Αργοναύτες να κάνουν  πολλά λάθη (κλεψίματα, λανθασμένες πάσες και αλλαγή κατοχής λόγω 8''). Έτσι εκδήλωσαν περισσότερες επιθέσεις από τους Βολιώτες κλείνοντας το τρίτο 10λεπτο προηγούμενοι με 42-25. Στο 4ο 10λεπτο περιορίστηκαν σε ζώνη άμυνας και έφτασαν χωρίς πρόβλημα στο τελικό 62-31.  Ο αγώνας ήταν σε ζωντανή μετάδοση live streaming  στη σελίδα της Ομοσπονδίας (ΟΣΕΚΑ) στο facebook.

 Η επόμενη πρόκληση για την Τρικαλινή Ομάδα είναι ο εκτός έδρας αγώνας της γ΄ φάσης στο Ηράκλειο της Κρήτης με την τοπική ομάδα, με τον νικητή να προκρίνεται στο Final 4 του Κυπέλλου.

Η εξέλιξη του σκορ ανά 10λεπτο :   17-8, 31-19, 42-25  και  62-31

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γ. Χατζής) :  Χατζής 13, Καραμπίνας 2, Μανώλης, Τσίπρας 16, Φιλιππου 19, Ορέστης 4 , Βλαχάβας 8.
ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ(Ε. Μανούκα) :  Μαλάτος 2, Καρακώστας, Πλεξίδας 9(1), Μπαρτζιώκας, Κυριάκης 20,Μπαρμπαγεωργόπουλος.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή