Τα νέα της πόλης

​Πρόσβαση και για ΑμεΑ στην πισίνα του κολυμβητηρίου Τρικάλων

5 Dec 2018
​Πρόσβαση και για ΑμεΑ στην πισίνα του κολυμβητηρίου Τρικάλων

Με μέριμνα και για τους συμπολίτες ΑμεΑ, ο Δήμος Τρικκαίων στο Δημοτικό

Με μέριμνα και για τους συμπολίτες ΑμεΑ, ο Δήμος Τρικκαίων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο. Όπως είχε προγραμματιστεί από τη μελέτη ανακατασκευής του κολυμβητηρίου, θα τοποθετούταν το ειδικό αναβατόριο για άτομα με αναπηρία. Αυτό έγινε σήμερα, Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 και, όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Ακης Αναστασίου, το ειδικό αυτό όργανο, διευκολύνει τους συμπολίτες με κινητικά προβλήματα να ασκηθούν, με τον Δήμο Τρικκαίων να επιλύει στην πράξη ζητήματα για τρικαλινούς ΑμεΑ.

Πλέον, μετά την τοποθέτηση, οι συμπολίτες με αναπηρία μπορούν να χρησιμοποιούν το αναβατόριο στο ανακατασκευασμένο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρικάλων.

admins
Author: admins



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.