Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ραχήλ Μακρή: «Έρμαιο των ληστών οι κάτοικοι της Κάντζας με την ευθύνη και της Δημοτικής Αρχής Παλλήνης»

Όλα αυτά τα χρόνια, τα Αστυνομικά Τμήματα του Γέρακα και της Παλλήνης είχαν συμβάλλει σημαντικά στην πάταξη και αντιμετώπιση εγκληματικών δράσεων και στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών του Δήμου Παλλήνης. 

Η οριστική διακοπή, όμως, της λειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος Παλλήνης από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κατ’ εφαρμογή νόμου  που καταψήφισα ως Βουλευτής για την υποτιθέμενη  αναδιάταξη, αναδιοργάνωση, σύσταση και λειτουργία των Περιφερειακών υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, οδήγησε στην αύξηση των κλοπών στον Δήμο και ιδιαίτερα στην περιοχή Αγίου Νικολάου – Κάντζας, αυξάνοντας το αίσθημα ανασφάλειας, ανησυχίας  και φόβου των Δημοτών. 

Ανησυχίες, που έθεσαν πριν από λίγες μέρες οι Δημότες σε συνέλευση που προκάλεσε στην Κάντζα η Δημοτική αρχή, για να αντιμετωπίσουν την αδιαφορία του Δημάρχου Παλλήνης, που αρκέστηκε σε έναν προεκλογικό μονόλογο παρέα με υπαλλήλους μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας για τα ψεύτικα μελλοντικά του σχέδια για την κυκλοφορία.

Σήμερα, οι ληστείες στην Κάντζα έγιναν αφορμή ρεπορτάζ σε τηλεοπτικό σταθμό, εκθέτοντας κυβέρνηση και Δημοτική Αρχή, η οποία είναι φανερό πως πρέπει να γίνει παρελθόν τον Μάιο του 2019, καθώς γνώριζε, ότι θα έκλεινε το Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης. 
Γνώριζε, αλλά δεν έπραξε απολύτως τίποτα, όπως Δήμαρχοι όμορων Δήμων. 

Δεν έπραξε, όπως όφειλε θεσμικά, προκειμένου να διεκδικήσει τα αυτονόητα για τους Δημότες αφήνοντάς τους έρμαιο ληστών και κακοποιών. 

Το αυτονόητο συνταγματικό δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια, θα διεκδικηθεί στο έπακρο με κάθε μέσο και κάθε τρόπο από μια νέα Δημοτική Αρχή, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις που θα υπηρετεί μόνο τους Δημότες και όχι αλλότρια συμφέροντα αυτών.

Ραχήλ Μακρή

Υποψήφια Δήμαρχος
Παλλήνης – Γέρακα – Ανθούσας

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή